breaking news

Bellator debuut voor Geordie Shore ster Aaron Chalmers

March 14th, 2018 | by Lennart Van Arendonk

Geordie Shore ster Aaron Chalmers heeft een contract getekend bij Bellator MMA en zal zijn promotiedebuut maken op 25 mei in Londen. Chalmers schakelde in mei vorig jaar over van de realitytelevisie naar het professionele wedstrijdvechten.

De 30-jarige Aaron Chalmers heeft een ongeslagen loopbaan van drie partijen. Hij verloeg Karl Donaldson (TKO), Alex Thompson (KO) en Greg Jenkins (submission) allemaal voor het klinken van de bel. Alle partijen zijn gevochten bij de Britse promotie BAMMA.

Chalmers zal zijn debuut maken in de SSE Arena in Wembley tijdens Bellator MMA 200. Op ditzelfde evenement is het aan Gerard Mousasi om te strijden voor de titel.

Het is aan Ash Griffiths om voor een warm welkom te zorgen. Griffiths is al bekend bij Bellator MMA maar heeft hier nog geen wedstrijd gewonnen. Hij maakte zijn debuut tijdens Bellator 191 en verloor hier met een technische knock-out van Mohammad Yahya. Daarvoor vocht hij bij promoties als MMATC, M4TC en GOC. Hij heeft een professioneel record van 4 om 5.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.