breaking news

Bellator 186: Een ondergesneeuwd pareltje?

November 2nd, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Bellator 186: Een ondergesneeuwd pareltje?
Bellator MMA
0

Voordat al het Ultimate Fighting Championship (UFC) geweld losbarst in de Madison Square Garden van New York City, is het aan de concurrent Bellator MMA om het weekend te openen in het University Park van Pennsylvania. Tijdens dit evenement is het aan atleten als Ryan Bader, Phil Davis, Saad Awad en Ilima-Lei Macfarlane om het publiek te vermaken op spectaculaire technieken. Zo worden er op deze avond twee titels uitgedeeld, In het main event zal gestreden worden voor de Light Heavyweight titel, en in het co-main event zal de Women’s Flyweight kampioen bekroond worden. Een evenement dat je niet mag missen!

In het main event staat de oud UFC vechter Ryan Bader op het canvas om te strijden voor de winst. Hij won in op 24 juni de titel met een split decision in de rematch tegen Phil Davis. De 34-jarige Amerikaan denkt dat Linton Vassell op een ander niveau zit: “He’s been talking a little smack on social media and all that, and he’s bitten off more than he can chew. I’m gonna show him what this next level is all about and I look forward to it.”

Dit is de gehele kaart:

UP NEXT: De Light Heavyweight kampioen Ryan Bader zal voor zijn eerste keer de titel verdedigen tegen de Britse deelnemer Linton Vassell. Ook zullen Ilima Macfarlane en Emily Ducote vechten voor de eerste Women’s Flyweight Championship!:

Volg MMA DNA voor al het vechtsport nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.