breaking news

Bellator 179 Londen voegt Liam McGeary toe aan de kaart

February 25th, 2017 | by Stefan Van Erp
Bellator 179 Londen voegt Liam McGeary toe aan de kaart
Bellator MMA
0

Slechts een paar uur na zijn overwinning op Brett McDermott tijdens Bellator 173 heeft Liam McGeary een nieuw gevecht gekregen. McGeary zal het tijdens Bellator 179 in Londen op gaan nemen tegen Linton Vassell. Bellator 179 zal gehouden worden op 19 mei.

Liam McGeary (MMA 12-1/Bellator 9-1) heeft zich na zijn overwinning tegen McDermott weer een goede uitgangspositie gegeven richting de titel. De volgende horde zal hierin dus Vassell worden. McGeary, geboren en getogen in Engeland is in bezit van de bruine band BJJ. In 2010 maakte hij zijn debuut in het professionele MMA. In zijn tweede partij wist hij meteen beslag te leggen op de ICO British Light Heavyweight titel. Daarna stapte McGeary over naar Bellator waar zijn zegereeks voortduurde tot november van vorig jaar. In een partij die de volle 5 ronden duurde kwam McGeary tekort tegen Phil Davis via een unanimous decision.

Linton Vassell (MMA 17-5-01/Bellator 6-2) is een 33-jarige Engelsman die sinds 2008 meedraait in het professionele MMA. Vassell vocht in het begin van zijn carriere voor UWC en UCMMA. Voor die laatste organisatie won hij de Light Heavyweight titel die hij tweemaal succesvol verdedigde voordat hij in 2013 overstapte naar Bellator. Na 3 indrukwekkende overwinningen mocht Vasell voor de titel vechten tegen toenmalig kampioen Emanuel Newton. Vassell verloor deze partij middels een Rear-Naked Choke in de vijfde ronde. Vassell wist deze nederlaag later nog recht te zetten door Newton in februari vorig jaar te verslaan via een unanimous decision. Helaas voor Vassell was dit gevecht niet om de titel omdat Newton zijn titel inmiddels verloren had aan Liam McGeary, de huidige tegenstander van Vassell.

Comments are closed.