breaking news

Bellator 171 card compleet na toevoeging van onder andere A.J.McKee

January 13th, 2017 | by Marcel Dorff
Bellator 171 card compleet na toevoeging van onder andere A.J.McKee
Bellator MMA
0

Zojuist heeft Bellator MMA de Bellator 171 card gecompleteerd. Zowel de Main Card als de Preliminary Card is gevuld. Het evenement zal plaatsvinden op 27 Januari 2017 in de Kansas Star Arena te Mulvane, Kansas. Eerder deze week maakte Bellator MMA het Main Event al bekend tussen Melvin Guillard en Chidi Njokuani. Ook het Co-Main Event tussen David Rickels en Aaron Derrow was al bekend. Vandaag maakte Bellator MMA wereldkundig dat de ongeslagen A.J.McKee het zal opnemen tegen Brandon Phillips. De opener van de Main Card zal gaan tussen de ongeslagen Jessica Middleton en Alice Yauger. Bekijk hieronder meer info over deze beiden gevechten, plus de complete Preliminary en Main Card.

A.J.McKee vs. Brandon Phillips

A.J.McKee (MMA 6-0/Bellator 6-0) is met zijn 21 jaar en een ongeslagen record een van de grootste talenten van Bellator. McKee had zijn eerste Pro-MMA gevecht pas in April 2015, maar wist dat gevecht en de vijf daarop volgende gevechten allen winnend af te sluiten. Afgelopen December zou McKee het opnemen tegen Emmanuel Sanchez, maar Sanchez haakte geblesseerd af en werd vervangen door Ray Wood. McKee won via Unanimous Decision en ging voor de eerste keer in zijn Pro-MMA carrière naar de scorekaarten. AJ is de zoon van Antonio McKee, een MMA veteraan die voor bijna elke belangrijke promotie in zijn carrière gevochten heeft.

Brandon Phillips (MMA 6-2/Bellator 1-0) komt uit voor American Top Team Oklahoma City, en zal zijn tweede opwachting gaan maken in Bellator MMA. Phillips begon zijn Pro-MMA carrière in 2011, maar vocht zowel Pro als Amateur gevechten door elkaar heen. In 3 jaar tijd bouwde hij een record op van 5-0. Phillips’ eerste verliespartij kwam tegen de man die in December verloor van A.J.McKee : Ray Wood. Wood versloeg Phillips via Unanimous Decision. Vervolgens maakte Phillips in Juli vorig jaar zijn debuut voor Bellator MMA. Na drie rondes was hij via Unanimous Decision te sterk voor Chuka Willis. Vervolgens maakte Phillips in Oktober vorig jaar een niet succesvol uitstapje naar de WSOF organisatie waar hij in de tweede ronde verloor via Triangle Choke Submission van Bryce Mitchell. Dit was mede door een gecanceld gevecht tegen Stephen Banaszak afgelopen December in Bellator MMA het laatste gevecht van Phillips, die nu een zéér goede kans krijgt om naam te maken tegen een van de grootste talenten van Bellator MMA.

Jessica Middleton vs. Alice Yauger

Jessica Middleton (MMA 1-0/Bellator 1-0) is een Flyweight vechtster die halverwege 2016 het MMA debuut maakte. Daarvoor had ze tussen 2014 en 2016 een Amateur record van 3-2. Middleton maakte haar MMA debuut tegen de Braziliaanse Bruna Ellen. Middleton won het gevecht via Unanimous Decision en mag nu haar kunsten op de Main Card gaan vertonen.

Alice Yauger (MMA 4-4/Bellator 0-0) is een Texaanse die sinds 2013 Pro-MMA vecht. Yauger zal deze maand haar Bellator MMA debuut maken tegen Jessica Middleton. Yauger is al ver in de dertig en met een 4-4 record lijkt dit voor haar een hele grote kans om zichzelf te bewijzen op een Bellator MMA Main Card. Yauger heeft op dit moment een winstreak van twee gevechten.

Bekijk hieronder de complete card voor Bellator 171.

27 januari 2017 | Kansas Star Arena | Mulvane, Kansas, USA.

Bellator 171: Guillard vs. Njokuani

MAIN CARD PRELIMINARY CARD (vervolg)
Melvin Guillard vs. Chidi Njokuani Chance Rencountre vs. Jake Lindsey
David Rickels vs. Aaron Derrow Johnny Marigo vs. Joe Fulk
A.J.McKee vs. Brandon Phillips Manny Meraz vs. Scott Heston
Jessica Middleton vs. Alice Yauger Craig Farley vs. Mike Breeden
PRELIMINARY CARD Jarod Trice vs. Kevin Holtkamp
Chris Harris vs. Jordan Young Tyrell Fortune vs. Will Johnson
Gaston Reyno vs. Justin Overton Bruna Ellen vs. Carmella James
Will Lavine vs. Domo Garcia

Leave a Reply