breaking news

Battle of the Undefeated : Marc Diakiese vs. Drakkar Klose tijdens TUF 25 Finale

April 26th, 2017 | by Marcel Dorff
Battle of the Undefeated : Marc Diakiese vs. Drakkar Klose tijdens TUF 25 Finale
UFC
0

Zojuist heeft de UFC bekend gemaakt dat het Engelse toptalent Marc Diakiese zal vechten tijdens de TUF 25 Finale op 7 Juli 2017 in Las Vegas, Nevada. De ongeslagen Engelsman neemt het op tegen de eveneens ongeslagen Amerikaan Drakkar Klose. Beide mannen treffen elkaar in de Octagon van de T-Mobile Arena. Het is niet bekend op dit moment of het gevecht op de Main Card of Preliminary Card zal plaatsvinden.

Marc Diakiese (MMA 12-0/UFC 3-0) is een van de grootste MMA talenten van Europa. De Engelsman van Congolese afkomst heeft al zijn Pro-MMA carrière partijen winnend afgesloten. Diakiese was de Lonsdale BAMMA Lightweight Kampioen. Hij baarde veel opzien in zijn laatste twee partijen voor die organisatie. Zijn beide tegenstanders werden gestopt via KO na respectievelijk 24 en 36 seconden. Diakiese maakte in Oktober 2016 zijn UFC debuut. In Manchester werd late replacement Lukasz Sajewski via TKO laat in de tweede ronde verslagen. Diakiese houdt echter niet van stilzitten en vocht in December 2016 zijn tweede partij voor de UFC in Albany, New York tegen Frankie Perez. In een zeer competitieve partij wist Diakiese uiteindelijk de eerste en derde ronde te winnen, waardoor hij het gevecht won via Unanimous Decision. Tijdens zijn laatste partij trakteerde Diakiese het Engelse publiek op een spectaculaire KO door binnen 30 seconden de Fin Teemu Packalen te finishen. Dit leverde Diakiese de Performance of the Night bonus op.

Drakkar Klose (MMA 7-0-1/UFC 1-0-0) vecht sinds 2014 professioneel en is tot op heden nog ongeslagen. The MMA Lab vechter uit Glendale, Arizona mocht debuteren voor de UFC in dezelfde staat als waar hij traint. Ondanks dat Klose een late replacement was voor Jordan Rinaldi zorgde hij voor een zeer sterke partij tegen Devin Powell. Klose zou het gevecht dik verdient winnen via Unanimous Decision. Klose kwam over van de RFA organisatie (inmiddels LFA) waar hij in September 2016 won via Unanimous Decision van Hugh Pulley. Klose staat bekend om zijn sterke standup game en wist in 2015 de Rage in the Cage titel te pakken. Nu mag Klose proberen tegen Diakiese de grootste overwinning in zijn carrière te pakken.

Comments are closed.