breaking news

Australiër Kyle Noke beëindigt MMA carrière

November 27th, 2016 | by Redactie

De Australische MMA veteraan Kyle Noke heeft afgelopen nacht zijn MMA carrière beëindigd. De voormalig beveiliger van ”Crocodile Hunter” Steve Irwin verlaat het Pro-MMA met een record van 22 overwinningen, 10 verliespartijen en 1 draw.

Noke kwam als XFC Kampioen in 2010 de UFC binnen. Noke was een van de deelnemers aan het elfde seizoen van The Ultimate Fighter. Noke verloor uiteindelijk in de kwartfinales van de latere finalist Kris McCray. De UFC gunde Noke uiteindelijk wel een gevecht tijdens de TUF Finale. Dit gevecht won hij tegen Josh Bryant, waarna ook werd gewonnen van Rob Kimmons en Chris Camozzi.

Hierna had Noke een moeilijkere periode binnen de UFC, en verloor hij drie van zijn vier gevechten. Waaronder het gevecht tegen TUF Coach Patrick Côté. Noke en Côté waren beide coaches tijdens ”TUF Nations”. Nadat in 2015 de stijgende lijn werd ingezet tegen Jonavin Webb en Peter Sobotta, verloor Noke in 2016 alledrie zijn gevechten. Afgelopen nacht werd verloren van Omari Akhmedov waarna Noke het voldoende vond.

Noke sluit af met een MMA record van 22-10-1 waarvan een 6-6 record in de UFC.

Leave a Reply

Translate »