breaking news

Artur Aliev is de nieuwe tegenstander van Duane van Helvoirt tijdens Big Game Finest MMA

March 11th, 2019 | by Redactie
Artur Aliev is de nieuwe tegenstander van Duane van Helvoirt tijdens Big Game Finest MMA
Big Game Finest MMA
0

Duane van Helvoirt zou het op 23 Maart aanstaande vechten om de vacante Big Game Finest MMA Featherweight titel tegen Jarno Errens. Errens moest zich echter in verband met een blessure eind vorige maand terugtrekken. Hierdoor zal van Helvoirt nu Artur Aliev tegenover zich krijgen. Het gevecht om de titel zal plaatsvinden in het Ruhrcongress te Bochum, Duitsland.

Duane van Helvoirt (MMA 16-8) is een Nederlandse vechter die sinds 2007 vecht in het Pro-MMA circuit. De Submission specialist traint bij CSA Holland met onder meer voormalig UFC Women’s Featherweight Kampioene Germaine de Randamie. Van Helvoirt heeft onder meer overwinningen staan tegen Marat Muradov, Abi El Khalfi en TUF veteraan Paulo Boer. Van Helvoirt vocht tijdens zijn meest recente partij in Nederland tijdens WFL MMA 2 tegen Anthony Engelen. Van Helvoirt imponeerde via een Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde. Van Helvoirt heeft met zestien finishes in zestien partijen nog altijd een 100% finishratio. Van Helvoirt zou vervolgens voor Kunlun vechten in Rusland tegen Musu Nuertiebieke, maar deze partij ging niet door.

Artur Aliev (MMA 6-1-1) is een Russische MMA vechter die na ervaring opgedaan te hebben op amateurniveau in 2015 de overstap naar de professionals maakte. Tijdens zijn debuut verloor Aliev tegen de sterke Raul Tutarauli voor de bekende M-1 Global organisatie in Rusland. Na vervolgens een “draw” wist Aliev sindsdien een winstreak op te bouwen van zes gevechten. De Rus heeft sinds 2015 niet meer verloren. Zo imponeerde hij onder meer bij de Finse Cage organisatie door Edward Walls te verslaan via Unanimous Decision. Tijdens zijn laatste twee gevechten kwam hij uit voor de Kingdom Professional Fight organisatie in Moskou. Beide partijen werden gewonnen tegen respectievelijk Gabriel Marichev en Domash Etezov. Aliev zal nu zijn debuut voor Big Game Finest MMA maken.

Alle MMA partijen. Met een groot “oranje ” gehalte.

Titlefights.
Lightweight Championship.
– Aleksandr Vertko (C) vs. Erziman Bayramov
Featherweight Championship.
Duane van Helvoirt vs. Artur Aliev

Non-Title Fights.
Melvin van Suijdam vs. Anton Mor
Sonny Gallmann vs. Tonny Dijk
– Dimitar Kostov vs. Daan Duijs
– Baris Topcu vs. Jordy Bakkes
– Vardan Melikyan vs. Pim Kusters
Reymond Jowett vs. Mehmet Nurioglu
– Marc Derksen vs. Ignacio Neuhausen
– Davor Markowic vs. Michael Dauzenroth
– Aghel Sufizadeh vs. Redouane Halhoul
– Sultan Hussain Sulimani vs. Ibrahim Cholo

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.