breaking news

Anthony Johnson geeft vechters advies te stoppen

April 24th, 2017 | by Stefan Van Erp

Voormalig UFC Light Heavyweight contender Anthony “Rumble” Johnson heeft afgelopen weekend naar het UFC event in Nashville gekeken en kon het niet laten om advies te geven aan bepaalde oud collega’s. Johnson vindt namelijk dat vechters te lang doorgaan met vechten terwijl ze keer op keer KO worden geslagen. 

Zonder namen te noemen ging Rumble in op dit fenomeen. Hij geeft aan dat sommige vechters te lang doorgaan omdat ze stoer willen doen. Tegelijkertijd incasseren ze zoveel dat ze met hun 45ste hun eigen naam niet eens meer weten zegt hij. Onder anderen Jake Ellenberger en Diego Sanchez gingen afgelopen weekend niet voor het eerst KO.

Watched some of the fights last night and I'll tell you this…Know when to hang em up! If you've already been knocked…

Geplaatst door Anthony Johnson op zondag 23 april 2017

 

Anthony Johnson verraste vriend en vijand toen hij na zijn verlies tegen Daniel Cormier bekend maakte dat hij stopt met MMA. Johnson gaat een ander carrièrepad volgen dat niets met MMA te maken heeft. Johnson zelf stond bekend als een KO artiest. Zo wist hij 16 van zijn 22 professionele MMA overwinningen via KO of TKO te winnen. Wat Johnson precies gaat doen is nog niet bekend.

Volg MMA DNA voor al het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.