breaking news

Anthony Engelen pakt short notice partij tegen Akhmed Magomedov in Jakarta

May 6th, 2018 | by Marcel Dorff
Anthony Engelen pakt short notice partij tegen Akhmed Magomedov in Jakarta
Brave CF
0

Tatsujin Dojo Indonesia vechter Anthony Engelen zal aankomende vrijdag zijn debuut gaan maken voor de Brave CF organisatie. Tijdens Brave CF 12 in Jakarta, Indonesië stuit Engelen op ongeslagen Akhmed Magomedov. Beide mannen treffen elkaar in het Balai Sarbini op een Catchweight van 150lbs. Engelen is de tweede Nederlandse vechter op de card. Eerder werd al bekend dat Brian Hooi het Main Event zal verzorgen tegen Eldar Eldarov.

Anthony Engelen zou in eerste instantie aankomende zaterdag zijn opwachting maken tijdens het WFL MMA 3 evenement in Almere tegen Sameer Alekozai. Echter werd het evenement door de WFL organisatie gecanceld en verplaatst naar een nog nader te bepalen datum. Engelen die normaliter woonachtig is in Jakarta en daar ook traint bij de Tatsujin Dojo was een van de bekendere vechters van de ONE Championship organisatie. Engelen wist voor die organisatie driemaal in vijf partijen de winst te pakken.

Uiteindelijk gingen Engelen en de ONE Championship organisatie uit elkaar en vocht hij in Maart 2018 tijdens het WFL MMA 2 toernooi zijn meest recente partij tegen de Nederlander Duane van Helvoirt. Van Helvoirt bleek te sterk via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde. Tegenstander aankomende vrijdag Akhmed Magomedov is nog niet heel lang actief in het Pro-MMA. Magomedov maakte pas zijn debuut in April 2017. Echter heeft de jonge Magomedov sindsdien zijn drie partijen allemaal winnend weten af te sluiten. Magomedov traint in Bahrein bij het KHK Legacy Team. Hij werd door Eldar Eldarov bij het team gehaald. Het is daardoor extra saillant dat beide Russen het opnemen tegen de twee Nederlanders.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.