breaking news

Anthony Engelen en Tarik Khbabez beiden in actie tijdens ONE Championship: Legendary Quest

May 20th, 2019 | by Redactie
Anthony Engelen en Tarik Khbabez beiden in actie tijdens ONE Championship: Legendary Quest
ONE Championship
0

Na Reinier de Ridder heeft ONE Championship nog twee Nederlandse vechters toegevoegd aan de Legendary Quest card op 15 Juni 2019 in Shanghai. Anthony Engelen zal zijn opwachting maken tegen Chen Lei. De MMA partij zal plaatsvinden op een afgesproken Catchweight gewicht. Eveneens zien we ook de in ONE Championship ongeslagen kickbokser Tarek Khbabez in actie. De Heavyweight treft de Braziliaan Anderson “Braddock” Silva die jaren bij Chakuriki in Amsterdam zijn trainingen deed.

Voor Anthony Engelen gaat het de tiende keer worden dat hij bij ONE Championship zijn opwachting maakt. Engelen kan een overwinning op dit moment goed gebruiken. De Nederlander verloor zijn laatste twee partijen. Echter wist hij zijn twee partijen daarvoor wel op spectaculaire wijze te winnen. Zijn tegenstander Chen Lei zag vorig jaar zijn winstreak van vijf partijen (waarvan vier in ONE) gebroken worden door Muhammad Aiman. Lei is in al zijn partijen nog nooit naar de scorecards gegaan.

Tarik Khbabez is een van de meest talentvolle Heavyweight kickboksers bij ONE Championship. Khbabez heeft misschien wel een van de beste records in de ONE Championship Kickboxing Heavyweight divisie. Khbabez won van onder meer Alain Ngalani, Ibrahim El Bouni & Andrei Stoica en is met een 3-0 record nog altijd ongeslagen bij de organisatie. Tegenstander Anderson “Braddock” Silva is een bekende vechter in zowel Kickboksen als MMA. Silva won zijn ONE Championship debuut via een spectaculaire KO overwinning tegen Andre Meunier.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Tweet 20

Comments are closed.