breaking news

Alistair Overeem stapt over naar Team Elevation

September 26th, 2018 | by Redactie
Alistair Overeem stapt over naar Team Elevation
UFC
0

Alistair Overeem is gewisseld van gym. De Nederlander vervolgt zijn training bij Team Elevation in Denver. Overeem trainde voorheen bij Jackson Wink in Albuquerque waar hij sinds 2014 trainde. Zijn laatste partijen wisselde Overeem al regelmatig van gym en trainde hij niet zijn volledige kamp bij Jackson Wink. Hij heeft nu de knoop doorgehakt en bevestigt aan ESPN dat hij in Denver blijft trainen. 

Daar zal hij onder anderen met zijn laatste tegenstander, Curtis Blaydes gaan trainen. Overeem zit in de laatste fase van zijn carrière en is hard op zoek naar een overwinning. Zo verloor hij zijn laatste 2 partijen tegen respectievelijk Francis Ngannou en de reeds genoemde Blaydes. Overeem geeft aan dat het nog steeds zin heeft om op deze leeftijd van gym te veranderen. De 38-jarige Nederlander heeft een indrukwekkende carriere van maar liefst 21 jaar achter zich.

Overeem overwoog al eerder de overstap naar Team Elevation maar moest deze plannen vooruit schuiven omdat hij het tegen Blaydes op ging nemen en in dezelfde gym trainen niet wenselijk was. Nu maakt hij dus alsnog de stap en hoopt dat hij zijn carrière daar met een positieve run af kan sluiten. Overeem geeft aan dat hij begin 2019 de Octagon weer wil betreden.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.