breaking news

Alistair Overeem gaat zwaar knock-out tijdens UFC 218

December 3rd, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Afgelopen nacht vond in de Little Caesars Arena te Detroit, Michigan het UFC 218 evenement plaats. Tijdens het Main Event nam de UFC Featherweight Kampioen Max Holloway het in een rematch op tegen de legendarische Braziliaan José Aldo. Eveneens stond er een #1 contender partij op het programma tijdens het Co-Main Event. De Nederlander Alistair Overeem nam het op tegen Francis Ngannou. In dit gevecht ging het er heftig aan toe.

Overeem kwam direct na de bel met een verassende stoot. Al vrij snel stonden beide mannen in de clinch waar weinig technieken werden uitgedeeld. Waar normaal gesproken Overeem zich goed weet te redden met harde knieën, lijkt Ngannou de controle te nemen.

Na een korte onderbreking door scheidsrechter Herb Dean plaatst Ngannou een snoeiharde uppercut met een knock-out als gevolg. Een stoot die enkele minuten om herstel vraagt. Francis Ngannou verslaat Alistair Overeem via een knock-out (uppercut) tijdens 1:42 in de eerste ronde.

Naast de Performance of the Night bonus ontvangt hij zeer waarschijnlijk ook een titelgevecht tegen de huidige kampioen Stipe Miocic. Met zijn ongelofelijke kracht en sterke technieken, zou dit nog wel eens de Heavyweight kampioen kunnen worden.

Alistair Overeem reageert via social media:

De vechtsportwereld reageert op het gevecht:

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.