breaking news

Ali Bagautinov en Zach Makovsky vechten niet langer voor de UFC

January 27th, 2017 | by Stefan Van Erp

Zojuist is aangekondigd dat de Flyweight divisie in de UFC met twee vechters minder doorgaat. UFC vechters Ali Bagautinov en Zach Makovsky hebben geen contract meer met de UFC en zullen hun heil elders moeten gaan zoeken 

Nummer 7 gerankte Bagautinov (4-3 UFC) kwam in 2013 de UFC binnen en begon zijn run veelbelovend. De eerste 3 partijen wist hij winnend af te sluiten respectievelijk Marcos Vinicius (KO), Tim Elliott (UD) en John Lineker (UD). Hierna mocht Bagautinov het opnemen tegen Demetrious Johnson voor de Flyweight titel. Bagautinov verloor middels een Unanimous Decision. Daarna vocht Bagautinov nog driemaal in ongeveer 2,5 jaar tijd. Hij verloor 2 van deze 3 partijen en is dus losgelaten door de organisatie.

Nummer 12 gerankte Zach Makovsky (UFC 3-4) kwam ook in 2013 de UFC binnen. Zijn eerste twee partijen wist hij winnend af te sluiten door via een Unanimous Decision tegen Scott Jorgensen en Josh Sampo te winnen. Daarna verloor Makovsky tegen Jussier Formiga, won van Tim Elliott en verloor vervolgens drie partijen op rij waardoor de organisatie geen reden ziet om hem een nieuw contract aan te bieden.

Het is nog niet bekend waar beide vechters hun toekomst voort gaan zetten.

Comments are closed.