breaking news

Alexander Emelianenko vs. Virgil Zwicker voor WFCA 45

October 26th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Alexander Emelianenko vs. Virgil Zwicker voor WFCA 45
WFCA
0

Alexander Emelianenko zal op 16 december terugkeren naar de World Fighting Championship Akhmat (WFCA) kooi om de voormalige Bellator MMA zwaargewicht, Virgil Zwicker te confronteren. Het gevecht zal plaatsvinden op 16 december in Grozny. Andere atleten die op deze avond zullen vechten zijn nog onbekend. De promotie hoopt de line-up snel te mogen aanvullen.

Alexander Emelianenko (24-7) heeft recent zijn terugkeer gemaakt in het wedstrijdvechten. De Russische vechter werd op mei 2015 veroordeeld en heeft sinds dien een straf uitgezeten en een boete betaald. Emelianenko keerde recent tijdens WFCA terug in de kooi waar hij Gernormio Dos Santos versloeg via een technische knock-out in de eerste ronde. Voor zijn veroordeling heeft Emelianenko gevochten bij onder andere M-1 Global, Pride FC en Bodog.

De terugkomst van Emelianenko:

Aan de andere kant komt de sterke Virgil Zwicker (16-6-1) te staan. Deze Amerikaanse vechter heeft recent gewonnen van Nikoley Rachek tijdens Plotforma S-70 8th waar hij in slechts 15 seconden wist te winnen. Zwicker vocht eerst voor de Amerikaanse Bellator MMA promotie. Hij was hier actief vanaf 2013 tot 2016 en wist hier een record te behalen van 4-2-1. Zwicker heeft al eerder gevochten voor de Akhmat organisatie. Dit deed hij in mei 2017 waar hij werd verslagen door middel van een Kimura in de eerste ronde. Nu krijgt hij de kans om zich opnieuw te bewijzen tegen Alexander Emelianenko.Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.