breaking news

Alexander Emelianenko vs. Tony Johnson Jr. voor WFCA 50 in Moskou

June 13th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Alexander Emelianenko vs. Tony Johnson Jr. voor WFCA 50 in Moskou
WFCA
0

De Mixed Martial Arts (MMA) promotie World Fighting Championship Akhmat (WFCA) heeft een indrukwekkend gevecht ingeroosterd op het vijftigste evenement. Zo vecht Alexander Emelianenko tegen de oud ONE: Championship en Bellator MMA vechter Tony Johnson Jr. Het gevecht gaat op 18 augustus plaatsvinden in Moskou, Rusland.

Alexander Emelianenko (27-7) heeft recent zijn terugkeer gemaakt in het wedstrijdvechten. De Russische vechter werd op mei 2015 veroordeeld en heeft sinds dien een straf uitgezeten en een boete betaald. Emelianenko keerde recent tijdens WFCA terug in de kooi waar hij Gernormio Dos Santos versloeg via een technische knock-out in de eerste ronde. Daarna wist hij ook Virgil Zwicker en Szymon Bajor te verslaan in de eerste ronde. Emelianenko heeft nu een overwinningsreeks van vier gevechten en hoopt deze tijdens WFCA 50 te verlengen. Voor zijn veroordeling heeft Emelianenko gevochten bij onder andere M-1 Global, Pride FC en Bodog.

Tony Johnson (11-4) is een Amerikaanse vechter uit Nashville, Tennesee. Sinds zijn professionele debuut in 2008 heeft hij gewonnen van onder andere Alexander Volkov en Tim Sylvia. Atleten als Daniel Cormier, Cheick Kongo en Vitaly Minakov waren hem te sterk af. De 32-jarige Johnson heeft nog nooit eerder gevochten voor de WFCA organisatie. Voorheen vocht hij voor onder andere ONE: Championship en Bellator MMA.

De kaart tot nu toe:

Yunus Evloev vs. Azam Gaforov FLY.CHAMPIONSHIP
Zelimkhan Umiev vs. Evgeniy Goncharov HEAVY.CHAMPIONSHIP
Fanil Rafikov vs. Felipe Froes
Alexander Emelianenko vs. Tony Johnson Jr.
Mansur Djamburaev vs. Egor Golubtsov
Delson Heleno vs. Murad Abdulaev

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.