breaking news

Alex Pereira vs. Simon Marcus 2 is het Main Event voor GLORY 58 in Chicago

August 23rd, 2018 | by Marcel Dorff
Alex Pereira vs. Simon Marcus 2 is het Main Event voor GLORY 58 in Chicago
GLORY
0

De Braziliaanse Middleweight Kampioen Alex Pereira zal op 14 September 2018 zijn titel verdedigen in een rematch tegen Simon Marcus. Beide mannen stonden iets minder dan een jaar geleden ook al tegenover elkaar. Destijds verloor Marcus de titel aan Pereira via Unanimous Decision. Nu is de partij wederom geboekt voor GLORY 58 in Chicago. Beide mannen treffen elkaar in het Sears Centre Arena in Hoffman Estates, Illinois tijdens het Main Event.

Alex Pereira (KKB 27-6/GLORY 5-3) begon zijn professionele carrière in 2012. Al snel bleek dat hij een groot talent heeft en zo won hij voor zijn tijd bij GLORY onder anderen de titel bij WGP en WAKO. Sinds 2014 vecht Pereira bij GLORY waar hij debuteerde tegen Sahak Parparyan en wist te winnen via een Decision. Zijn tweede partij won Pereira via KO tegen Dustin Jacoby. Vervolgens verloor de Brazilaan drie partijen op rij waaronder van Justin Wilnis en Yousri Belgaroui voor het Contender toernooi. Na een overwinning op Burim Rama mocht Pereira voor de titel vechten in China tegen Simon Marcus. Door Marcus op een Knockdown te trakteren wist Pereira de titel naar zich toe te trekken via een Decision. Daarna verdedigde hij zijn titel in Rotterdam tegen publiekslieveling Yousri Belgaroui. Door een goed geplaatste knie van Pereira wist hij de wenkbrauw van Belgaroui open te rijten wat vervolgens genoeg was voor de overwinning omdat de dokter Belgaroui niet door liet vechten. Vervolgens vocht Pereira in een directe rematch weer tegen Belgaroui. Via een verwoestende rechterhoek sloeg hij Belgaroui naar het canvas en wist zijn titel te behouden.

Afbeeldingsresultaat voor ALEX PEREIRA SIMON MARCUS

Simon Marcus (KKB 49-4-2/GLORY 7-3-1) is een Canadees die wordt beschouwd als een van de beste Middleweights in het circuit. Marcus won de Middleweight titel tijdens GLORY 27 tegen Artem Levin nadat hij tijdens GLORY 27 zich naar een Draw vocht tegen diezelfde Levin. Marcus wist daarna eenmaal zijn titel succesvol te verdedigen tegen Dustin Jacoby om hem vervolgens te verliezen tegen Jason Wilnis via een TKO door Doctor Stoppage. Daarna vocht Marcus nogmaals tegen Jacoby en wist ook deze keer te winnen. Marcus kreeg een herkansing tegen Justin Wilnis om de titel weer terug te pakken. In een spannende partij wist hij te winnen via controversiële Split Decision. Marcus was weer de kampioen en vloog uit naar China om zijn titel daar te verdedigen tijdens het Main Event tegen Alex Pereira. Marcus kwam te kort en leverde zijn titel weer in. Vervolgens zou Marcus eigenlijk deelnemen aan een Middleweight contender toernooi. Deze ging echter niet door en werd hij ingepland om te vechten tegen Zack Wells. In Los Angeles liet Marcus zien te sterk te zijn voor Wells en wist dan ook te winnen via een TKO in de eerste ronde. Vervolgens won Marcus via een Split Decision tegen wederom Jason Wilnis.

GLORY voegde eveneens een partij in de Featherweight divisie toe tussen de Engelsman Bailey Sugden en de Oezbeek Anvar Boynazarov.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.