breaking news

Alejandra Azul Lara vs. Juliana Velasquez toegevoegd aan Bellator 212 in Hawaii

October 16th, 2018 | by Marcel Dorff
Alejandra Azul Lara vs. Juliana Velasquez toegevoegd aan Bellator 212 in Hawaii
Bellator MMA
0

Bellator MMA heeft zojuist bevestigd dat Alejandra Azul Lara en Juliana Velasquez elkaar ontmoeten in de Flyweight divisie. Beide vrouwen treffen elkaar in het Neal S. Blaisdell Center te Honolulu, Hawaii op 14 December 2018. Het zogehete ”Salute the Troops” evenement is het eerste van een tweedaags Bellator MMA weekend in Hawaii. Eerder werd al het Co-Main Event tussen Frank Mir en Javy Ayala toegevoegd. Evenals het Main Event tussen Lightweight Kampioen Brent Primus en voormalig Kampioen Michael Chandler.

Alejandra Azul Lara (MMA 8-2/Bellator 1-1) is een Colombiaanse die bekend staat om haar attractieve vechtstijl. Lara heeft het merendeel van haar partijen gevochten voor de promotie SFC en wist zich op die manier in de kijker te vechten bij Bellator MMA. Lara komt uit voor Combat Training Club uit Colombia. Lara maakte haar Bellator MMA debuut in Florence tijdens Bellator 190 tegen Lena Ovchynnikova. Lara was underdog maar wist via Rear Naked Choke Submission in de derde ronde de overwinning te pakken. Bellator was overtuigd en gaf Lara de kans om voor de Flyweight titel te vechten tegen Kampioene Ilima-Lei Macfarlane. Helaas voor Lara was Macfarlane via Armbar Submission in de derde ronde te sterk.

Juliana Velasquez (MMA 7-0/Bellator 2-0) maakte in 2015 haar Pro-MMA debuut. Na twee gevechten in het regionale Braziliaanse circuit waar ze onder meer Talita Bernardo wist te verslaan tekende Velasquez bij de 1° Round Combat organisatie. Daar zou ze in haar tweede gevecht al de titel winnen tegen Elaine Albuquerque. Vervolgens vocht Velasquez een gevecht bij de Ichiban Kombat Championship waarna ze bij Bellator MMA tekende. Tijdens haar debuut in December 2017 werd gewonnen in de tweede ronde via Armbar Submission tegen Na Liang. Vervolgens pakte Velasquez in April 2018 ook haar tweede overwinning. Via een Bodykick in de derde ronde werd Rebecca Ruth verslagen. Velasquez is tot op heden ongeslagen in haar MMA loopbaan.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.