breaking news

Al Iaquinta redder in nood : Nurmagomedov vs. Iaquinta officieel voor UFC 223

April 6th, 2018 | by Redactie

Al Iaquinta blijkt de redder in nood voor de UFC. De man uit New York heeft het gevecht tegen Khabib Nurmagomedov aangenomen. Doordat Max Holloway niet medisch goedgekeurd werd om te vechten kreeg Iaquinta van de UFC de kans om te vechten tegen Khabib Nurmagomedov. Echter wist Iaquinta het streefgewicht van 155lbs niet te halen, maar woog hij 155.2lbs. Hierdoor kan alleen Khabib de titel winnen.

In eerste instantie wilde de UFC Anthony Pettis naar voren schuiven. Pettis woog 0.2 lbs te zwaar, maar kreeg nog 2 uur om de laatste pondjes eraf te halen. Echter vroeg Pettis om meer geld. Dit zag de UFC niet zitten waarna de UFC Paul Felder naar voren schoof. Doordat Felder niet geranked was mocht hij van de NYSAC niet vechten voor de titel. Hierdoor is nu de keuze op Al Iaquinta gevallen.

Het is niet bekend wat er met Paul Felder gebeurd. Doordat Iaquinta nu doorschuif naar het Main Event zit Felder zonder tegenstander. Een gevecht met Pettis lijkt ook niet echt haalbaar aangezien beide mannen teamgenoten zijn.

Comments are closed.