breaking news

Adriano Moraes keert terug in een rematch tegen Geje Eustaquio

April 25th, 2018 | by Lennart Van Arendonk

Op 16 juni 2018 keert de Flyweight kampioen terug in de kooi voor een gevecht tegen Geje Eustaquio tijdens ONE: Pinnacle of Power. Na een lelijke knieblessure is Moraes weer volledig hersteld en klaar om zijn titel te verdedigen. In de tussentijd heeft Eustaquio de interim titel bemachtigd en hoopt de echte titel in Bejing, China te bevestigen.

Oorspronkelijk stond Moraes ingeroosterd om te strijden tegen Reece McLaren tijdens ONE: Visions of Victory op 9 maart in Kuala Lumpur, Maleisië. Helaas gooide een knieblessure roet in het eten en moest hij dit gevecht gedwongen afzeggen. Dit gaf Geje Eustaquio de kans om de interim-Flyweight kampioen te worden. Hij verloeg Kairat Akhmetov op 26 januari en hoopt nu zijn goud te bevestigen.

Een van de meest spectaculaire gevechten in de geschiedenis van de Flyweight divisie vond plaats in Myanmar toen de voormalige ONE Flyweight kampioen Adriano Moraes vocht tegen Eugene Toquero. Bekijk dit gevecht hier:

De Aziatische promotie heeft verder nog geen gevecht aangekondigd voor Pinnacle of Power. Namen voor dit evenement worden snel verwacht.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.