breaking news

Adam Piccolotti treft Carrington Banks tijdens Bellator 199 in San Jose

April 17th, 2018 | by Marcel Dorff
Adam Piccolotti treft Carrington Banks tijdens Bellator 199 in San Jose
Bellator MMA
0

De Bellator MMA organisatie heeft bekend gemaakt dat Adam Piccolotti op 12 Mei 2018 terug zal keren in de ”Bellator Cage”. Tijdens Bellator 199 in San Jose, Californië is de ongeslagen Carrington Banks de tegenstander. MMAFighting.com wist het gevecht als eerste naar buiten te brengen, inmiddels heeft Bellator MMA het rapport bevestigd. Beide mannen treffen elkaar in het SAP Center op de Main Card.

Adam Piccolotti (MMA 9-2/Bellator 5-2) wordt gezien als een van de grootste talenten van de American Kickboxing Academy en vecht sinds 2015 voor Bellator. De vechter uit Half Moon Bay, Californië was doordat hij vooral op de Preliminary Cards vocht van Bellator bij het grote publiek nog vrij onbekend. In November 2016 maakte hij zijn Main Card debuut voor Bellator tegen Brandon Girtz. Piccolotti won via Unanimous Decision en had vervolgens een winstreak van negen in zijn MMA carrière waarvan vijf gevechten onder de Bellator banner. Piccolotti zou het begin 2017 opnemen tegen de inmiddels Kampioen Brent Primus. Dit gevecht ging wegens een blessure echter niet door. Piccolotti keerde vervolgens in September 2017 terug tegen Goiti Yamauchi. Yamauchi bleek echter een maatje te groot en bracht Piccolotti via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde zijn eerste Pro-MMA verlies van zijn carrière toe. Piccolotti zou het vervolgens opnemen tegen Derek Anderson, maar kreeg in verband met een blessure van Anderson een andere tegenstander namelijk David Rickels. Rickels bleek te sterk en versloeg Piccolotti via Unanimous Decision. Piccolotti zal nu tegen Carrington Banks zijn losing streak van twee gevechten willen doorbreken.

Carrington Banks (MMA 7-0/Bellator 3-0) begon zijn Pro-MMA carrière in 2012 in zijn woonplaats Iowa. Nadat Banks zijn drie eerste gevechten won deed hij mee aan het 21ste seizoen van The Ultimate Fighter als lid van de Blackzilians. Banks vocht eenmaal tijdens TUF. Deze partij werd via Unanimous Decision gewonnen tegen Sabah Homasi. Echter kreeg Banks geen contract van de UFC aangeboden. Banks vocht vervolgens een partij voor de inmiddels gefuseerde Legacy FC organisatie, waarna Bellator MMA hem in 2016 een contract aanbood. Banks heeft sindsdien driemaal voor de organisatie gevochten. CJ Keith, Jake Roberts en Steve Kozola werden allemaal via Unanimous Decision verslagen. Banks is nog altijd ongeslagen en zal in Mei zijn Main Card debuut gaan maken voor Bellator.

Bekijk hieronder de complete card voor Bellator 199.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.