breaking news

Adam Milstead treft de ongeslagen Jordan Johnson tijdens UFC 222 in Las Vegas

January 17th, 2018 | by Marcel Dorff

De UFC heeft een Light-Heavyweight partij toegevoegd aan de UFC 222 card in Las Vegas, Nevada op 3 Maart 2018. Adam Milstead zal het opnemen tegen de ongeslagen Jordan Johnson. Beide mannen treffen elkaar in de Octagon van de T-Mobile Arena. Het gevecht zal deel uit maken van de Preliminary Card.

Adam Milstead (MMA 8-1-0-1/UFC 1-0-0-1) vecht sinds 2016 voor de UFC. De man uit Calvert County, Maryland begon zijn Pro-MMA carrière in 2011. Milstead had een valse start en verloor zijn MMA debuut. Echter wist hij vervolgens in het regionale MMA circuit van Pennsylvania zich te ontwikkelen tot een echte finisher en wist hij zeven partijen op rij te winnen en te finishen. Dit trok de aandacht van de UFC. Milstead debuteerde tijdens UFC Fight Night 88 in Las Vegas, Nevada in Mei 2016 tegen Chris de la Rocha. In een weinig sprankelende partij was het Milstead die via TKO in de tweede ronde zijn eerste overwinning in de Octagon pakte. Milstead keerde vervolgens terug tijdens UFC Houston in Februari 2017 tegen Curtis Blaydes. Milstead verloor via TKO door een blessure aan zijn knie in de tweede ronde. Echter werd het gevecht omgezet in een No Contest nadat Blaydes werd betrapt op het gebruik van Marihuana. Milstead is nu na ruim een jaar hersteld van zijn blessure en keert terug in de Octagon.

Jordan Johnson (MMA 8-0/UFC 2-0) maakte in Januari 2017 zijn UFC debuut. Johnson is sinds 2014 actief in het professionele MMA en wordt gezien als een groot talent. Johnson traint bij The MMA Lab waar onder anderen UFC vechters als Bryan Barberena, John Moraga, Scott Holtzman, Lauren Murphy en voormalig UFC Lightweight Kampioen Benson Henderson actief zijn. Johnson kwam de promotie binnen als de RFA Light-Heavyweight Kampioen. Tijdens zijn UFC debuut stond Johnson tegenover Luis Henrique Da Silva (beter bekend als Frankenstein). Johnson gaf ”Frankenstein” geen schijn van kans, en gebruikte zijn sterkste wapen : worstelen. Johnson won via een zeer eenvoudige Unanimous Decision. Johnson keerde vervolgens terug tijdens International Fight Week 2017 in Juli tegen de Braziliaan Marcel Fortuna. Johnson wist de eerste twee rondes naar zich toe te trekken, wat uiteindelijk genoeg bleek voor de Unanimous Decision overwinning.

Comments are closed.