breaking news

Acties van Team McGregor heeft grote gevolgen voor UFC 223

April 5th, 2018 | by Stefan Van Erp
Acties van Team McGregor heeft grote gevolgen voor UFC 223
UFC
0

Dana White heeft zojuist tegen een aantal reporters gemeld dat Artem Lobov van UFC 223 is gehaald. De reden dat hij niet meer vecht zijn de incidenten eerder vandaag waar Conor McGregor bij betrokken was. McGregor heeft met een groep mensen media day flink ontregeld met het bestormen van een bus waar vechters inzaten. 

Check de verzamelde beelden van het incident hier

Gisteren (woensdag) liepen de gemoederen hoog op tussen Artem Lobov en Khabib Nurmagomedov toen zij elkaar tegenkwamen in het hotel. De UFC besloot hierop om Artem in een ander hotel onder te brengen om verdere escalaties te voorkomen. Daarmee leek de rust weer hersteld. Niets was echter minder waar nadat Conor McGregor met een groep mensen besloot om tijdens Media Day de boel te komen verstoren.

Michael Chiesa raakt gewond
“Team McGregor” hadden het voorzien op Khabib Nurmagomedov en bestormde de bus waar Khabib in zat. De beveiliging leek het onder controle te krijgen maar konden niet voorkomen dat de bus werd belaagd met metalen prullenbakken en hekwerken. Een hek ging door de ruit waardoor Michael Chiesa gewond raakte in zijn gezicht. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis en het lijkt zeer waarschijnlijk dat hij niet kan vechten tegen Anthony Petis.

Rose Namajunas ook onzeker
Rose Namajunas zat ook in de bus die belaagd werd en moest zich schuil houden onder haar stoel. Zij zat onder het glas maar raakte niet gewond. Echter heeft dit incident grote indruk gemaakt op de huidige Strawweight kampioene. Dana White vertelde dat het niet zeker is of zij in actie kan komen om haar titel te verdedigen.

Arrestatiebevel Conor McGregor
De politie van New York heeft een arrestatiebevel uitgeschreven voor Conor McGregor. De Ier vluchtte na het incident weg in een auto die klaar stond. Echter zal hij vroeg of laat worden aangehouden en kan hij het land niet verlaten.

Reactie Dana White
Dana White heeft ook gereageerd op het hele incident. Hij zegt tegenover ESPN: “This is the most despicable thing in UFC history. There is a warrant out for Conor and he can’t leave the country”. Op de vraag of hij nog zaken met Conor wil doen was het antwoord kort en bondig: “Would you?”

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.