breaking news

ACB en WFCA fuseren in nieuwe organisatie : ACA

December 4th, 2018 | by Redactie
ACB en WFCA fuseren in nieuwe organisatie : ACA
ACA
0

De ACB organisatie gaat fuseren met de WFCA organisatie. De geruchten hingen al een tijdje in de lucht, maar nu is het dan officieel. Zowel de baas van de Absolute Championship Berkut organisatie, Mairbek Khasiev als de baas van de World Fighting Championship Akhmat organisatie, Abuzayd “Patriot” Vismuradov bevestigen dit. De ACB organisatie moest noodgedwongen dit jaar evenementen cancelen. De exacte reden is nooit bekend gemaakt. De nieuwe organisatie zal Absolute Championship Akhmat gaan heten.

ACB heeft in een korte periode naam gemaakt. Vechters als Askar Askarov, Yusuf Raisov, Ali Bagov, Abdul-Aziz Abdulvakhabov, Albert Duraev en Ustarmagomed Gadzhidaudov worden gezien als een paar van de sterkhouders van de organisatie. Inmiddels zijn voormalig kampioenen als Zabit Magomedsharipov, Petr Yan en Gadzhimurad Antigulov inmiddels bij de UFC actief. De WFCA organisatie beschikte eveneens over een sterk rooster aan vechters. Abdul-Rakhman Dudaev, Magomedrasul “Frodo” Khasbulaev, Felipe Froes, Salman Zhamaldaev en Khusein Khaliev zijn enkele bekende namen. Onder meer voormalig Kampioenen Magomed Bibulatov en Magomed Ankalaev zijn inmiddels actief binnen de UFC. Net als Abdul-Kerim Edilov.

Abuzayd Vismuradov liet via Instagram weten dat op instructies van de Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov werd besloten de krachten te bundelen tussen de ACB en WFCA organisaties en er een leidende organisatie van te maken in de wereld van het MMA. De nieuwe organisatie zal in 2019 waarschijnlijk gaan beginnen met het organiseren van evenementen. Ook de Tech-KREP FC organisatie is aan de fusie toegevoegd.

https://www.instagram.com/p/Bq7Hdm1BSQe/

Bekijk hieronder de kampioen van de beide organisaties.

Flyweight (125lb)
– Askar Askarov (ACB)
– Yunus Evloev (WFCA)

Bantamweight (135lb)
– Rustam Kerimov (ACB)
– Abdul-Rakhman Dudaev (WFCA)

Featherweight (145lbs)
– Yusuf Raisov (ACB)
– Salman Zhamaldaev (WFCA)

Lightweight (155lb)
– Ali Bagov (ACB)
– Khusein Khaliev (WFCA)

Welterweight (170lb)
– Albert Tumenov (ACB)
– Murad Abdulaev (WFCA)

Middleweight (185lb)
– Albert Duraev (ACB)
– Salamu Abdurakhmanov (WFCA)

Light-Heavyweight (205lb)
– Dovletdzhan Yagshimuradov (ACB)
– Maxim Grishin (WFCA)

Heavyweight (265lb)
– Mukhomad Vakhaev (ACB)
– Evgeny Goncharov (WFCA)

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Tweet 20

Comments are closed.