breaking news

Aaron Pico vecht tweede partij voor Bellator tegen Justin Linn

September 6th, 2017 | by Stefan Van Erp
Aaron Pico vecht tweede partij voor Bellator tegen Justin Linn
Bellator MMA
0

Aaron Pico gaat het in zijn tweede professionele MMA partij voor Bellator opnemen tegen Justin Linn. Dit gaat gebeuren tijdens Bellator 183 op 23 september aanstaande in San Jose. Pico wordt gezien als een groot talent maar verloor zijn eerste partij op Bellator tegen Zach Freeman via een D’Arce Choke in de eerste ronde.

Aaron Pico heeft een achtergrond in worstelen waar hij onder anderen zilver en brons won bij het wereldkampioenschap voor junioren. De pas 20-jarige Pico mocht debuteren op Bellator’s belangrijkste evenement van het jaar. Helaas voor hem duurde dat debuut slechts 24 seconden. Bellator geeft Pico opnieuw een kans om zijn talenten te laten zien .

Zijn tegenstander Justin Linn gaat zijn eerste partij voor Bellator vechten. Linn vocht onder anderen voor BAMMA en RFA en heeft op dit moment een record van 7 winstpartijen en 3 verliespartijen. De 28-jarige Amerikaan verloor wel zijn laatste 2 partijen en is gebrand om het in Bellator te gaan laten zien.

De partij zal afgewerkt worden in de Featherweight divisie. Voor Pico wordt dit de eerste keer op dit gewicht gezien hij zijn vorige partij op Lightweight vocht.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.